Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا جباریان فام  امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز در خصوص اقدامات صورت گرفته برای توسعه صنعت کفش تبریز اظهار داشت: مدرسه عالی کیف و چرم با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز راه اندازی شده و علاوه بر دوره های متعددی که در این مدرسه اجرا می کنیم، با توجه به استقبال خوب به ویژه از سوی بانوان در دو حوزه طراحی کیف، کفش و لباس چرم از مهر ماه سه رشته پودمانی مرتبط با این حوزه ها نیز در دانشگاه آزاد تبریز ارایه می شود و و هر کسی در این مدرسه آموزش ببیند، در قبال آنها تعهد استخدامی در واحدها داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با دانشگاه صنعتی سهند نیز طرح استخراج استاندارد پای ایرانی را اجرا می کنیم چون در حال حاضر در تولیدات خود از استاندارد پای فرانسوی به علت نزدیکی به فرم پای ایرانی استفاده می کنیم که این استاندارد نیز تفاوت هایی با پای ایرانی ها دارد و در طرح مشترک با دانشگاه سهند هزاران نمونه پای ایرانی اسکن و اطلاعات لازم را برای استخراج داده های مورد نیاز این استاندارد جمع آوری شده و امیدواریم این طرح که از حدود چهار سال پیش آغاز شده، در دو سال آینده به نتیجه برسد.

رئیس  اتحادیه کفاشان تبریز خاطر نشان شد: هر چند صنعت چرم دوره های کاری فصلی دارد و به طور طبیعی در ایامی با رکود مواجه می شود اما امسال به دلیل شرایط اقتصادی خاص کشور این رکود کمی پررنگ تر شده است و البته بخشی از این شرایط جهانی است که امیدواریم نمایشگاه کفش تبریز که تا ۲۵ تیر برگزار می شود، سکوی پرتابی برای رونق دوباره صنعت کیف و کفش و چرم استان باشد.

وی با اشاره به ممنوعیت واردات کفش از سال ۹۷ و امکان واردات مواد و ماشین آلات اظهار داشت: ۶۰ هزار نفر به صورت مستقیم در صنعت کفش تبریز مشغول به کار هستند و ۱۱۰ هزار نفر از این صنعت ارتزاق مستقیم دارند و ۶۰ درصد تولید کفش چرم کشور در تبریز صورت می گیرد اما تنها پنج درصد صادرات این حوزه بنام این شهر است و این در حالی است که استان های کردستان و خراسان شمالی که تولید کفش چندانی در آنها صورت نمی گیرد، ۳۵ درصد آمار صادرات را دارند.

جباریان تصریح کرد: واحدهای تولیدی کفش تبریز عموماً کوچک و متوسط هستند و به دلیل مشکلات مالیات ارزش افزوده قادر به دریافت کارت بازرگانی و صادرات محصولات خود نیستند و در نتیجه این کار را از طریق استان های مرزی انجام می دهند که بر همین اساس تلاش می کنیم با استقرار شرکت های توسعه صادراتی در تبریز این موضوع را حل کنیم اما از لحاظ هزینه های بیمه و گمرک در تبریز با مشکلی روبرو نیستیم و ادارات مربوطه بیشترین همکاری در این بخش ها را دارند.

رئیس  اتحادیه کفاشان تبریز گفت: کیفیت چرم تبریز در کشور بی نظیر است و حتی از کشورهای همسایه نیز مشتری داریم اما در بحث طراحی و تنوع مشکل داریم و بر همین اساس اواسط دهه ۹۰ با بکارگیری استادی دانشگاهی در حد پروفسور از ایتالیا ۶۰ واحد را آموزش دادیم و اکنون تأثیر آن را در تنوع محصول در بازار شاهدیم و در امتداد این رویکرد امسال اگر کرونا اجازه دهد، این آموزش ها را با استفاده از اساتیدی از ترکیه و ایتالیا توسعه خواهیم داد.

 انتهای خبر/ ۶۰۰۳۶

منبع: فارس

کلیدواژه: ایتالیا تولید کفش کفش چرم تبریز دانشگاه آزاد اسلامی تبریز پای ایرانی کفش تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۹۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟

به گزارش همشهری آنلاین، آخرین جزئیاتی که از ریز مبادلات ایران و عراق منتشر شده مربوط به ۹ ماهه ۱۴۰۲ است که نشان می‌دهد در این بازه زمانی، حدود ۲۰ درصد از تجارت ۷.۳ میلیارد دلاری ایران و عراق به صادرات گاز اختصاص داشته و مابقی کالاهای غیرنفتی و مصرفی بوده است.

بنا بر اعلام سازمان توسعه تجارت، در ۹ ماهه پارسال، علاوه بر گاز، محصولات فولادی، پلاستیکی، لبنی، معدنی فلزی، صنایع تبدیلی، کاشی و سرامیک، شیرینی و شکلات مهم‌ترین محصولات صادراتی ایران به عراق بوده‌اند.

بیشتر بخوانید:

ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق

کد خبر 847420 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها صادرات تجارت خارجی عراق

دیگر خبرها

  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران