Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- در ماه ژوئن امسال، هیاتی از کره جنوبی از واشنگتن بازدید کرد تا از ایالات متحده برای صادرات کالاهای بشردوستانه به ایران مجوز بگیرد.

وزارت امور خارجه ایران ماه گذشته با فراخواندن سفیر کره جنوبی از این کشور خواسته تا مبلغ 6 میلیارد دلار دارایی بلوکه شده ایران در دوبانک کره جنوبی را به ایران بازگرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به نقل از بلومبرگ، روزنامه "چوسان ایلبو" کره جنوبی با انتشار گزارشی در این باره نوشته است: مبلغ 7 تریلیون "وون" (معادل 6 میلیارد دلار) پول فروش نفت ایران به کره جنوبی است که سال‌هاست در 2 بانک کره جنوبی (بانک ووری و بانک صنعتی کره) به دلیل تحریم‌های آمریکا بلوکه شده است.
بر اساس این گزارش  وزارت خارجه ایران ماه گذشته با فراخواندن سفیر کره جنوبی ابراز "تاسف عمیق" کرد که سئول نتوانسته این پول نفت ایران را بازگرداند. همچنین سایر مقامات ایران از جمله بانک مرکزی این کشور هم بابت این تاخیر در پرداخت از کره جنوبی شکایت کرده‌اند.
کره جنوبی در اواخر ماه گذشته هیاتی را به ایران فرستاد و توضیح داد که این کشور با ایالات متحده آمریکا همکاری خواهد کرد تا انتقال موفقیت آمیز این پول به ایران را تضمین کند. همچنین این کشور تاکید کرده برای از سرگیری صادرات کالاهای بشردوستانه به ایران در حال مذاکره با ایالات متحده است.
معاملات مالی بین سئول و تهران برای محموله‌های مواد غذایی و اقلام پزشکی پس از تشدید تحریم‌های واشنگتن علیه بانک مرکزی ایران  در ماه سپتامبر سال 2018 ، به طور مؤثر غیرممکن شد. این تحریم، کشورهای دیگر را ملزم به ارائه اطلاعات به آمریکا در مورد تجارت با ایران کرده است.
بر اساس گزارش دیروز (شنبه)روزنامه "چوسان ایلبو" تهران از سفیر کره جنوبی در ایران خواسته است تا این کشور تجارت مواد بشردوستانه (اقلام غذایی و دارویی) با ایران را از سربگیرد.
یک مقام وزارت خارجه کره جنوبی در این باره به این روزنامه گفت: "طرف ایرانی ابراز امیدواری کرد که تجارت بشردوستانه بین 2 کشور از سر گرفته شود و در این راستا مشغول گفتگو هستیم.. ما اغلب با ایران و ایالات متحده در حال مذاكره هستیم تا صادرات كالاهای انسان دوستانه مانند لوازم پزشکی از سر گرفته شود."
سفر اکتبر پارسال وزیر خارجه آمریکا به سئول و دیدار با همتای کره ای/ عکس آرشیوی/ رویترز
در ماه ژوئن امسال، هیاتی از کره جنوبی از واشنگتن بازدید کرد تا از ایالات متحده برای صادرات کالاهای بشردوستانه به ایران مجوز بگیرد.
ایالات متحده آمریکا در ماه آوریل امسال (2019) معافیت تحریم نفتی خریداران نفت ایران از جمله کره جنوبی را لغو کرد. از آن زمان، شرکت‌های کره جنوبی در فروش دارو، تجهیزات پزشکی و سایر محصولات بشردوستانه به ایران از طریق یک سیستم معامله دو جانبه با استفاده از ارز کره‌ای (وون)، با مشکل روبرو شده‌اند.
کره جنوبی پس از لغو معافیت خرید نفت از ایران، اعلام کرد که با واشنگتن رایزنی می‌کند تا همچنان برخوردار از معافیت‌های واشنگتن شود اما مقامات آمریکا با تاکید بر تشدید سیاست فشار حداکثری بر ایران، گفته‌اند دیگر به هیچ خریدار نفت ایران معافیت نخواهند داد.
 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: طلب نفتی ایران کره جنوبی تحریم های آمریکا وزارت خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۷۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟

طلای جهانی با تمرکز بازار بر داده‌های اقتصادی ایالات‌متحده، در بازه محدودی قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، قیمت طلا امروز پنجشنبه در بازه محدودی قرار داشت زیرا سرمایه‌گذاران به داده‌های اقتصادی ایالات‌متحده برای شفافیت بیشتر در مورد مسیر نرخ بهره فدرال رزرو تمرکز کردند.

هر اونس طلا در ۲۳۱۷ دلار و سه سنت ثابت بود. رالی مارس تا آوریل، شمش را با نزدیک به ۴۰۰ دلار افزایش به بالاترین قیمت تاریخی ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل رساند. هر اونس طلای آمریکا ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۲۳۲۹ دلار آمریکا رسید.

سرمایه‌گذاران منتظر داده‌های تولید ناخالص داخلی سه ماهه اول ایالات‌متحده هستند که منتشر می‌شود و گزارش هزینه‌های مصرف شخصی ماه مارس در روز جمعه هستند.

اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو به عدم ضرورت کاهش نرخ بهره اشاره دارد. معامله‌گران اکنون انتظار دارند که اولین کاهش نرخ بهره فدرال رزرو به احتمال زیاد در سپتامبر رخ دهد. نرخ‌های بهره بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

طبق گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد افزایش به ۲۷.۱۹ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۱ درصد افزایش یافت و به ۹۰۳ دلار و ۲۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم ۰.۵ درصد کاهش یافت و به ۹۹۵ دلار و ۷۶ سنت رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا چین می‌تواند؟
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • به وقتِ بیداری
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • ناتو، قلدر ۷۵ساله
  • دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت
  • مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟